Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Teemo. :)

Elciar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy Teemo nadaje się na gry rankingowe? Bo bardzo dobrze mi się nim gra a jak jeszcze dojdą full runy to myślę że będzie jeszcze lepiej.

Opublikowano

Teemo AD czy AP ? bo AD jest teraz lepszy , wystarczy że kupisz Blade of the Ruined King .

LifeSteal , Prędkość ataku, AD , Możesz "wyssać" ileś tam HP z przeciwnika i atakuje 5% głównego HP przeciwnika , czyli Tanka szybko pojedziesz .

Opublikowano

Bzdura!
na rankedach bardziej przydaje sie ap..
bo powiedzcie mi po co na ad skile e i r?
grzybek to przynajmniej slow ale pod ad nie jeden frag wpadnie za pomoca grzybka w jungli..
np ja miałem taką sytuacje że gonili mnie przez jungle (ja low hp) ozcywiscie dopadl mnie ult cait... tyle że zostało jeszcze pare grzybków :)
skończyło się na Quadrze z czego jestem zadowolony i raczej nie popełnie tego błędu żeby iść ad..
dobra rozpisałem sie ale
Tak teemo nadaje sie na rankedy np na solo top dlaczego? odp: Q
teemo AD czy AP? Odp: AP

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

Teemo AD czy AP ? bo AD jest teraz lepszy , wystarczy że kupisz Blade of the Ruined King .

LifeSteal , Prędkość ataku, AD , Możesz "wyssać" ileś tam HP z przeciwnika i atakuje 5% głównego HP przeciwnika , czyli Tanka szybko pojedziesz .

O jezu człowieku. Nie wypowiadaj się jak nie wiesz. Teemo pod AD jest tym co najgorsze może być. Jeżeli chcesz grać nim na rankedach ( teraz zwracam się do autora ), to radzę Ci robić go pod full AP, do tego jego pasywka i jesteś niezniszczalny. Nie rób tam jakiegoś attack speed itd, tylko build pod typowego AP'ka. Wtedy ciągniesz ładnie z q i grzybów.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Teemo wg. mnie jest bardzo dobry na solo. Radzi sobie np. z Garenem, który jest counter pickiem na większość solo toperów.

Opublikowano

@Up

hahahaha xddddd jak ja kochan noobow co pickuja teemo na garena, etc. teemo nie ma zycia. zawsze jak gralem garenem na teemo to wychodzilem z linii 4/0.

@top

teemo nadaje sie na rankedy jak kazdy champion

Opublikowano

teemo nie jest zbyt dobry na rankedy

w tf nic niemalże nic nie robi

niby walczy na odległość ale ma bardzo mały zasięg

niby ma oślepienie ale jest bezużyteczne z powodu jego zasięgu

podsumowując to postać na normale 4 fun ale nie na rankedy tam teemo to ścierwo

1330007971-U359964.png

Opublikowano

@Up , każdy ma swoje zdanie i to szanuje , ale nie za bardzo zgodze się z twoją wypowiedzią , ponieważ kto ogarnia teemo , to może zrobić wszystko , na rankedach (solotop) , w team fightach dużo daje .

Opublikowano

Eh teemo ostatnio zrobił się papierowy po patchu nie pamiętam którym zmiejszyli mu demage grzybów ale czemu nie jak ogarniasz bulid do niego

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

Teemo wg. mnie jest bardzo dobry na solo. Radzi sobie np. z Garenem, który jest counter pickiem na większość solo toperów.

Lol2. tylko tyle mam do powiedzenia teemo vs garen ? garen wychodzi Q --> W --> aa --> ignite i w 2 minusie 1st blood.

teemo AP only granie nim pod AD sprawdza się ale Tylko przy innych ustawieniach lini, np nunu, varus, akali przy tych postaciach mozecie sobie grac AD teemo.

16k7y4p.png

Opublikowano

Teemo tylko i wyłącznie na mida, pod ADC na bocie dostaje wpierdolke, pickowanie papiera na Topa to chyba jakieś nieporozumienie. Na midzie daje rade ze względu na niezły harras z Q.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Nie lubie gdy ktoś pickuje w mojej drużynie teemo, ale jest on dobra kontra pod Dariusa itp.

Na AP najlepszy.

Opublikowano

Nie lubie gdy ktoś pickuje w mojej drużynie teemo, ale jest on dobra kontra pod Dariusa itp.

Na AP najlepszy.

To Darius kontruje Teemo, nauczcie się tego, jeden grab i tego małego skurwiela nie ma jeżeli sie nie uzyje flasha.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

2xup Teemo na Dariusa ? Jaja sobie robisz ?

Zawsze wychodze ze statami powyżej 3/0 na teemo(najbardziej mnie śmieszy jak jungler przychodzi na ganka i nie mogą sobie poradzić we 2 :D )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...